generar noves sinergies

motion logo for 365

Abans d’estiu vaig plantejar a l’Associació de comerciants de salou de fer un restiling del seu logo. Fins al moment empraven un logo fet a base d’un conjunt de pictogrames de colors diversos amb un 365 que costava de discernir entre tant color i dibuix.

Per parlar més del compte resulta que van valorar molt positivament la necessitat de fer un pas endavant i em van dir que tirés endavant amb una proposta.

Agafant el 365 com a base intocable vaig buscar inspiració en treballs de cracks que sempre m’inspiren i per tot plegat vaig terminar fent cap al dissenyador Mario Eskenazi. “como el juego del barcelona, que sea bonito y además parezca fácil” per que complicar-nos cony!?

Finalment la idea ha estat muntar una peça que pugui anar desenvolupant-se amb el temps. Que pugui anar canviar com tots nosaltres… per tot plegat un “work in proces” continu. Així que el que he plantejat a l’associació no ha estat un logo sinó un concepte.
ERBA 365SALOU_work

“HAGALO USTED MISMO EN 4 SENCILLOS PASOS”

1.Agafem una imatge identificativa amb un tipus d’empresa o comerç.

2.Transformem – extrapolem aquesta imatge a un altre grafisme per eliminar la imatge fotogràfica. En aquest cas cercles o punts.

3.Finalment donem cos al 365 amb aquests punts. Ja tenim una imatge contundent per si sola.

4. Finalment podem jugar amb colors, textures i plans per enriquir el treball.

Les possibilitats i combinacions son infinites. El treball està en marxa i anirem veient com es desenvolupa. De moment comencem a implantar les primeres mostres als diferents medis, cartells i webs.

ERBA 365SALOU_logo1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s