REBRANDING Global …remontando a harry

Global Website

Al poc d’inaugurar l’estudi va entrar un dels nostres primers clients per la porta, sense cita previa ni romanços. Estava preocupat, la seva empresa faria en breu el salt a França i calia donar un gir a tota la seva imatge corporativa ja que considerava que no estava a l’alçada.

Vist el material gràfic que disposaven vaig tenir clar que el podíem llençar a la brossa, sense plorar gaire la pèrdua.

Només calia centrar-se amb el missatge que la marca en va transmetre (els entesos li diuen BRIEFING). La seva idea en paraules era molt bona, només calia plasmar-ho visualment d’una manera més encertada. DESCONTAMINACIÓ+CAMPS VERDS+PLOM+MITJANS MECÀNICS+(I+D)

El material gràfic no explicava correctament totes les bondats de la marca, tot era massa recarregat, avorrit i amb “olor a vell”.

Vaig proposar fer un pas endarrere començant pel seu logo: simplificar fins l’extrem.

La web, és totalment responsive i ha estat programada per l’Alex de Mojitoo. Predomina una estructura clara i neta on la imatge de fons és prou explicita per transmetre els PROS de l’empresa.

Ha estat un treball de més tornades que anades. Almenys en Salva va preparar 2 webs alternatives i jo 10 dissenys de logos i variants gràfiques fins que a cada gest la decisió correcta era aturar-se i simplificar un cop més.

El material fou ben rebut.  Continuem produint de nou. Preparant la immersió de l’empresa a les xarxes socials. En tot aquest temps Global continua internacionalitzant-se i ja estem traduint la web a l’anglès i l’alemany.

What’s NEXT? Vídeo promocional. En breu agafem càmeres i a rodar!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s