Com les truites

detalles photo mini_detalls_zpsf0756976.gif

Per l’estudi estem més que contents amb la tornada després de Pares Noels, Reis mags, Bárcenas i altres festes populars on els personatges intercanvien sobres plens d’il.lusions a canvi de sacs plens de…detalls

Encara és una mica prematur poder explicar o mostrar els treballs al blog però us puc assegurar que no hem parat aquest darrer mes.

Si pregunteu a amics en comú us podran explicar com els hem raptat furtivament a les tantes de la nit per rodar clips dins d’un supermercat. Com ens hem fotut dins d’una crema controlada al costat dels bombers. Com ens imaginem submarins que inspeccionaran el fons marí mentre trobem temps per dissenyar personatges de videojocs, fem nous logos i com encara trobo temps per agafar llapis i paper sulfuritzat per projectar.

makingof_crazymarket

Per poder arribar a tot hem hagut d’encabir una nova taula a l’estudi i incorporar una nova estudiant en pràctiques, Diana Endara, de l’escola d’Art i Disseny de Tarragona.

Vells amics com són la gent d’Aleteo Design estan posant la seva màgia a nivell de motion gràfics en els últims treballs i us asseguro que són espectaculars.

LAlex de Mojitoo ja ens ha programat l’última web www.prohostel.com i penso que es mereix un post apart només per aquest treball.

Torno aviat i recordeu: “el diablo se esconde en los detalles”

pd:El personatge de dalt a mode de Gif és el nostre colega Christian que sempre es deixa raptar per qualsevol proposta per estupida que sigui. Gràcies C!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s