Si només era moure una paret!

asbuilt INICIAL
Divendres va entrar un home a l’estudi. Era força gran, jubilat pel que vaig poder interpretar. Sense pels a la llengua ens va confessar un dubte arrel d’una reforma ( més aviat “apaño”) que estava fent amb un paleta a casa seva.

El dubte era senzill: tenia por que al enderrocar un envà el terra que sortís a sota fos una discontinuïtat entre el seu actual paviment ja que no disposava de les mateixes rajoles per cobrir el buit del parament desaparegut.

El meu suggeriment era que molt probablement aquesta seria la situació amb la que es trobaria però que no necessàriament tenia que omplir el buit amb el mateix acabat. Li vaig proposar que fos creatiu i arrenqués del terra més peces per conformar alguna figura geomètrica o un espai més ampli amb peces noves.

L’home amb un somriure a la cara ens va agrair el consell i va marxar per la porta amb noves idees al cap. Desconeixem el resultat final però aprofito aquesta introducció per parlar d’altres treballs amb els que ens topem: ELS ASSESSORAMENTS!
Asesoramiento.reforma2012_erba01  Asesoramiento.reforma2012_erba02

Aquesta tardor ens va visitar una parella que necessitava guanyar una nova habitació al seu apartament. En aquell moment els seus fills petits compartien un únic espai dormitori i volien que cadascun tingues el seu de propi.

Vam aixecar un plànol de distribució i vam treballar amb diverses propostes amb la parella que es van mostrar molt participatius en tot moment. Vam decidir moure de lloc la cuina incorporar-la al saló i convertir aquell espai en la nova habitació.

Es va enretirar un envà enrere per donar una proporció similar a l’anterior dormitori i guanyar un ampli espai de distribució previ al saló menjador per tal d’eliminar la sensació de tub que donen sempre els passadissos tancats.

Amb la proposta definida ells mateixos van escollir els materials i acabats amb els que terminar la seva proposta. Un cop finalitzats els treballs d’obra ens van convidar per veure com havia acabat i poder fer algunes fotos que us mostrem tot seguit.

Asesoramiento.reforma2012_erba03

La reforma la van executar: Miguel Salazar de Coviasal (obra)  i Sevillano Grau (instal.lacions)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s